torsdag den 18. august 2011

Smukke Arne og Rosa

Ja så er der en lille historie om smukke Arne og Rosa. Jeg havde hjemme sygeplejeske. Og Brian min mand syntes mine sygeplejersker skulle se de 2 kaniner sammen. Så sagde det hop og Arne sad på ryggen af Rosa og bed sig godt fast. Han er jo dog kastret. Men dog er vi I tvivl om vi skal have familie forøgelse. For lystigt gik det for sig. Og vi syntes Rosa er blevet tykkere. Men måske er det bare for meget mad. Nu for vi se om ca 3 uger mere.


3 kommentarer:

 1. Kære Lise, jeg har været helt afskåret fra at blogge og kommenterer, men det virker som om det er ved at "falde på plads" jeg håber det gik godt i dag på hospitalet, og du har det godt. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Jamen det bli'r jo spændende at se om der bli'r flere kaniner ;D
  Hejmmesygepljerske ?? ...håber da du har det ok :)

  SvarSlet
 3. Hej thanni hjemmesygeplejeske fordi jeg har en bindevævs sygdom der b.la. har ramt nyre og blære så jeg har topkarteter. Så har sygepleje 2 gange om ugen til skyldning af det. Er pt heller ikke så meget på toppen pga nyresten og cycter i begge nyre. Men det bliver nok snart lidt bedre når lægerne for hjulpet mig-

  Det blev vist ikke til flere kaniner i denne omgang men det var vist også meget godt når mine kræfter ikke er helt på top lige på tiden. Men tak til dig og Morkaren i kikkede forbi.

  SvarSlet