lørdag den 29. september 2012

Hjerte Dies.

I går den 28 september købte jeg disse Hjerte Dies i Panduro Hobby. Som jo har 50 års jubilæum, og så gav de jo 25 % på alle varer. Jeg syntes de var så søde og både kunne bruges i romantiske sammenhæng eller til noget til jul. Så derfor valgte jeg dem. Og købte ikke mere, da budgettet var at jeg kunne købe for det de kostede.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at se du har lagt noget ind på din blog Lise (det er jo det man har den til) tak for i torsdags det var rigtig hyggeligt, fik Rikke smittet jer? jeg tror vi gik fri. men du har købt hjerterne, de ser fine ud, så nu er det bare i gang med kort og LOer. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Ja jeg har lagt mange ting her ud i dag. Og fået givet roserne glimmer. jeg siger også tak for en skøn dag i torsdags og endnu en gang tak for gaven er rigtig glad for den. og det skal nok alt blive brugt knus og hils fra Lise:

  SvarSlet
 3. årh de er super fine de punchmaskiner. så kan du sætte hjerterne oven på hinanden og få en flot 3d efftekt. håber at du har det godt.og hyggeligt du er tilbage

  SvarSlet
 4. Tak Dortesjs, for den dejlige kommentar. Har ikke fået den prøvet endnu, men er i fuld sving med at lave roser. Fik jo en skøn dies og papir og mange andre ting af mine søde sviger forældre (morkaren) i fødselsdags gave. Kram fra Lise

  SvarSlet