søndag den 7. oktober 2012

Roser i lange baner.

Roser jeg har lavet i mange farver:
Lyseblå og mørke blå roser i Harald Nyborg Karton.
Gule roser i Harald Nyborg karton, og Lilla roser i fransk karton.
Vinrøde roser i fransk karton, og Røde roser i Harald Nyborg karton.
Beige roser og Orange roser i Harald Nyborg karton.
Hvide roser i Harald Nyborg karton, og Lyserøde roser i fransk karton.

6 kommentarer:

 1. Hold op hvor er det smukke roser du har lavet - ville ønske jeg kunne lave sådan nogen :)

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Jette ikke så svært når man først for det lært. Du skal bare bruge en spis tang og Kogle disen. Når du har trykket skabelon ud. Så rullet den lidt stram om tangen, start yderst, Når der så mangler 3 - 4 buer. Så træk tangen forsigtig ud. Klip spids af ved det du har taget af tang. Lim lidt lim på den sidste af de fire buer. Og tryk det du har rullet med tang rigtig hårdt ned. Og så bug bladene og i små buer. Og giv glimmer på når de er tørre. Kram fra Lise.

  SvarSlet
 3. Ja, men det har du da fået helt fat i søde Lise, og hvor er de flotte, har du brugt alt papiret? jeg rydder op samtidig med jeg flytter ind i mit nye arbejdsbord, jeg har sat en kasse på gulvet hvor jeg samler lidt til dig når vi ses næste gang. knus morkaren. hils familien.

  SvarSlet
 4. Nej Har ikke brugt alt papiret *ss* Har brugt mest Karton fra Harald Nyborg, det er lidt tyndere men kan godt bruges.

  SvarSlet
 5. Sikke nogen fine ting du får lavet :) Og sikke en tålmodighed det kræver :) Smukke roser i alle farver :) <3

  SvarSlet
 6. WAUW.... for søren da hvor er de smukke de roser... Det er så hyggeligt at lave blomster selv og så sparer man tillige med penge når man ikke skal købe dem færdiglavede. Det er også rigtig smukke og kreative kort du har lavet

  SvarSlet