fredag den 8. marts 2013

Ikke så meget skrap og andet hobby bare lidt om hvordan det går her hos mig

Ja lidt om hvordan det går her hos mig i Hillerød. Jeg er nu begyndt og blive skyllet med Gepan i blærerne. Har gjort at jeg ikke har haft infektioner hurra !!! Har dog har nogle nyre sten smerter ind i mellem. Knap så sjovt. Så er jeg nu blevet opereret på venstre øje hvor jeg har fået skiftet min hornhinde. Og fået besked på at mit syn nu er på 15 % på begge øjne. Af hvad normalt seende har 100 %. Så ikke meget. Men bedre end ingen ting. Men gør at jeg har svært ved mange ting. Så som at skrappe se tv o.s.v. I går var jeg ned i byen og det var ikke så rart kunne ikke se de forskelligste ansigt. Ikke se vejsikkerhed. Dog se lyskurv altså rødt og grønt. Men da jeg skulle over gaden der hvor jeg bor, blev jeg noget ilde til mode. Standsede pænt ved fodgænger fældet. Men ingen biler stoppede, så måtte jeg tage en lille chance at jeg formodede at der var fri bane så jeg kunne kommer over. Og jeg var heldig. Men kunne ikke se det 100 %. Men så har jeg forøvrigt fået en ipad. Den kan jeg forstørre alt på og læse andres blok på. Og så kan jeg få den helt op til næsen så jeg kan se hvad der sker. Fremtidssikret udsigterne for synet ved jeg ikke helt men håber lidt de kan blive bedre med nye briller men må tidligst få dem 3 - 6 måneder efter operationen. Og så er der jo også min gråstær den ved jeg heller ikke hvornår de kan gøre noget ved. Jeg tro dog ikke at jeg nogen sinde kommer til at se helt optimalt. Men man kan da altid ønske og håbe.

3 kommentarer:

  1. Kære Lise, først tak for kommentarer, og din tilstand kender jeg jo, men jeg syntes ikke du skal gå alene på gaden når du ser så dårligt, kunne Frants ikke gå med dig? godt du har fået din ipad så du kan følge lidt med i blog verden. knus morkaren.

    SvarSlet
  2. jeg håber at du snart får det bedre. det med dit syn er da virkeligt surt, selv ser jeg heller ikke så godt. men de vil ikke operer mig ?? det er ikke slemt nok endnu ???? iguder... nå men go bedring og op med humøret det skal nok gå alt sammen.

    SvarSlet
  3. Tak for jeres søde svar og rigtig god søndag

    SvarSlet