tirsdag den 4. juni 2013

Nyt om øjne og nyre.

Jeg har været på Glostrup for ca 14 dage siden, og var i den optimistiske tro. At nu sagde de at hornminernes sad fint og så kunne jeg godt få lavet et par nye briller så synet kunne komme op på ca. 30 %. Men nej da, man fant da lige ud af jeg også har en nethinde sygdom, som gør at min nethinde ligger krøllet sammen som en klud.og så skal det også opereres. Jeg ringede i går for at hører om de kunne give mig en ny tid. For det kunne de ikke da jeg va r der for 14 dage siden, og nej det kunne de da virkelig heller ikke i går. For de kunne ikke finde ud af hvornår de kunne lade sig gøre. Så jeg skal ringe igen om en måned så jeg ikke bliver glemt. Lige som jeg blev ved hornhinde operationen. Og vedr. Mine nyre så r jeg pt. Rundt med en infektion og har så feber og så er jeg feberfri igen og så feber. Men da feberen ikke er konstant skal jeg ikke have penicilin så skal kroppen selv klare det. Men bliver den konstant så skal jeg indlægges på Herlev hospital. Jeg kan ikke bare få lov at blive hjemme og få penicilin. Sådan vil det være permanent forlanger lægerne fra Frederikssund / Herlev urologiske afdeling. Ja det var så et lille pip fra mig her i Hillerød.

5 kommentarer:

 1. er ked af at hører dårligt nyt om dine øjne, jeg håber for dig at der findes en løsning, lyder utroligt de ikke kan finde ud af noget, synes rent ud sagt det er for groft. jeg ligger selv i lidt samme situation med tider, osse givet via glostrup og en privat klinik som heller ikke fatter en skid for at sige det lige ud. nå men pøj pøj og jeg krydser fingre for dig. mange knus DOrte

  SvarSlet
 2. Kære Lise, det er så trist du bliver ved at skrante, vi håber der snart er bedring på vej, tak fordi du bad Brian besøge os i dag, han gik i FØTEX for os, det bliver spændene på fredag når Rikkemus afslutter sin uddandelse, og så får du jo også hilst på ham Henrik. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Kære Dorte og Karen. Tak for jeres søde kommentar. Jeg håber også for dig kære Dorte at der snart kommer styr på dit hospital halløj. Og til Dig søde Karen jeg håber også du og Max snart bliver friske igen, det har været en hård omgang for jeg. Jeg ønsker jer begge en rigtig god bedring. Og ja det er jo lidt drilsk med den dumme nyresten, jeg håber den snart falder lidt til ro. For får sådan en kvalme af smerterne og ikke minst alt det møj morfin jeg er nødt til at tage for at holde det ud. Og ja det bliver rigtig spænde med Riksemus hun skal op den 7 juni kl. 9.45 til 10.50 så kryds finger for hende.

  SvarSlet
 4. Og med hensyn til Brian så er det da helt naturligt jeg bedre ham tage hjem til jer. For jeg kan godt regne ud det ikke er nemt at handle når I er så syg. Syntes faktisk det er for dårligt at hospitalet bare sender jer hjem. Ved godt jeres krop skal klare det selv. Men I er jo ingen årsunge mere. Så lidt gal i skralden over det danske sundhedsvæsen. Knus fra Lise

  SvarSlet
 5. Kære Lise, tak for de venlige kommentarer på min blog, jeg kan ikke email til dig for da jeg fik denne her nye PC, og Kim gik med den gamle, mistede jeg alle mine mail adresser, så du må sende mig en mail så jeg kan "gemme" din adresse. knus morkaren. og hils Brian og hvis der er nogle børn hjemme.

  SvarSlet